Zsóka Vendégház
Cím
Szilvásvárad
Miskolci út 104.
48.107922 N, 20.386795 E

Kapcsolat
Telefon: 30/456-3970
 
 
A Zsóka Vendégház szeretettel várja mindazokat, akik kikapcsolódásra, szórakozásra vágynak Szilvásváradon. A vendégház 4 napraforgós, háromszobás családi ház rendelkezik egy zárt udvarral, melyben lehetőség nyílik szalonna sütésre, bográcsozásra, és szabadidős tevékenységre. IDEÁLIS BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK. Egész évben kiadó. Parkolás helyben, wifi van. A ház egyidejűleg 10 fő tartózkodására alkalmas, a konyha teljes felszereléssel használható. Közelben lovarda, étterem, borozó, söröző, élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő található. A Szalajka-völgy sok kirándulási lehetőséget kínál vendégeinknek. A környék látnivalói olyan sokoldalúak, szerteágazóak és gazdagok, hogy mindent leírni lehetetlen. Tervezze meg családi vagy baráti akár egyéni kirándulásait, mi egész évben szeretettel várjuk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.