Káli Vendégház
Cím
Szentbékkálla
Toldi u. 5.
46.887680 N, 17.560642 E

Kapcsolat
Telefon: 30/205-7849
 
 
Vendégházunk a Káli medence szívében, egy 250 lelkes kis településen, Szentbékkállán található. Családi ház jellegű, 10 férőhelyes, jól felszerelt épület nagy pihenő parkkal, terasszal, garázzsal rendelkezik. A létszám igény szerint bővíthető kb. 30-35 főig. Saját konyhánkon kitűnő ellátást biztosítunk a vendégeknek, magyaros ételek, reform konyha, bármilyen diétás étkeztetés megoldható. Szauna és egyéb Wellness szolgáltatások (pl. masszázs) is igénybe vehetők. Szolgáltatásaink: léböjt kúra, erdei iskola saját akkreditált programmal, nyári táborok és osztálykirándulás. Ideális lehetőség csoportos családi és baráti társaságok nyaralásának, kirándulásainak lebonyolításához. A Balatontól 10 km, hegyes-dombos, túrázási lehetőségekben gazdag táj, történelmi borvidék része. Legfőbb nevezetességünk az országosan is egyedül álló geológiai nevezetesség a falu határában lévő kőtenger. Építészeti és történelmi emlékekben gazdag táj, a nyugalom és a béke szigete. Innen csillagtúrákkal elérhető közeli tájegységek még a Kis-Balaton, Őrség és Bakony. A változatos programkínálatból kiemelkedő a nyári, szomszédos Kapolcsi Fesztivál.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.