Borbás Vendégház
Cím
Szenna
Árpád u. 60.
46.303616 N, 17.725694 E

Kapcsolat
Telefon: 82/484-333
Webhely nincs megadva
 
 
A Zselicség szívében fekvő falusi vendégfogadóhely ideális szállás a természetjáróknak, kirándulás kedvelőknek, gyermekes családoknak. A környéken számos kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak az idelátogatók (pl.: horgásztó, Falumúzeum, erdei túrák). A Vendégház 2 szobával rendelkezik és egy apartmannal. A szobákhoz külön-külön fürdő tartozik. A szobák 3 illetve 4 ágyasak. Az apartman 2 személyes. A szobákhoz közös, teljesen felszerelt teakonyha és nappali tartozik. A szállás a háziaktól külön bejáratú.
Parkolási lehetőség az udvarban. Az udvarban lehetőség van bográcsozásra, grillezésre. Kérésre reggelit és vacsorát tudunk biztosítani. Kérésre gyerekágyat, etetőszéket tudunk a szobákban elhelyezni. Előzetes egyeztetés alapján kenyér- és rétessütést, kézműves foglalkozást szervezünk. Szeretettel várjuk az idelátogató vendégeket.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.