Hotel Szárcsa Csárda és Fogadó
Cím
Székesfehérvár
Szárcsa u. 1.
47.175280 N, 18.418627 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Szárcsa Csárda és Fogadó 1991 óta üzemel Székesfehérváron.
Folyamatos bővítések után, jelenleg 43 szoba, 2 étterem, különtermek, nyáron kerthelyiség látványkonyhával, gyermekjátszó várja a kedves vendégeket.
A családi vállalkozás tulajdonában lévő étterem és fogadó sajátossága, hogy a szobák, a termek, sőt a terasz is antik-, stíl-, és parasztbútorokkal vannak berendezve. A berendezés és a belsőépítészet a családi vállalkozáshoz tartozó Régi Bútorbolt munkáját dicséri. Itt kerültek felújításra az öreg bútorok, képek, tükrök, valamint az egyéb dekorációs tárgyak is itt készültek: pl. függönyök, ágytakarók, díszpárnák.
Valamennyi szoba más- és más berendezésű, és ezekhez igazodik a textíliák, kiegészítők, és a fürdőszobák színvilága is.
Vendégeink kényelmét szolgálja fedett uszodánk, melyhez szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, konditerem, szolárium és masszázs szoba kapcsolódik.

2007 tavaszától új szolgáltatásokkal kívánjuk még kellemesebbé tenni vendégeink pihenését: Szabadtéri élményfürdő: gyermek medence, csúszda, gombazuhany, felnőtt medence sodrófolyosóval, 3 féle pezsgőfürdő, dögönyöző-zuhany, sziklazuhatag, napozóágyak, étkezési lehetőség, vízitorna, vízicsopper a medencék október végéig szolárral fűtöttek Ingyenes kerékpár használat, DVD a szobákban, Internet sarok

Gyermekbarát szolgáltatásaink: Babaágy ágyneművel, gyermekágy ágyneművel, kiskád, bili, wc-szűkítő, fellépő, gyermek fürdőköntös, gyerekjátékok a medencéknél /úszógumik, matracok, labdák/, vízi csopper, szabadtéri gyermekmedence, gyermekmenü az étteremben, etetőszékek, gyermek étkészlet, pelenkázó a női mosdókban, gyereksarok az étteremben.
Szombaton és vasárnap 12-15-ig gyermekfoglalkozás óvónőkkel

Kerékpár használat, DVD a szobákban, kábel nélküli internet - WIFI.

Akciós hétvégék egész évben 2 főre: - 2 éjszakára franciaágyas szobában (pé-szo vagy szo-vas): 29.900 Ft/szoba - 3 éjszakára franciaágyas szobában (pé-szo-vas): 39.900 Ft/szoba - 4 éjszakára franciaágyas szobában (csüt-pé-szo-vas): 59.900 Ft/szoba
+ fő esetén pótágy fizetendő: 5.000 Ft/fő/éj.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.