SzennA Vendégház
Cím
Szeged
Szent Ferenc u. 18.
46.240726 N, 20.140530 E

Kapcsolat
Telefon: 62/440-719
 
 
A vendégház az Alsóváros szívében, könnyen megközelíthető helyen, a vasútállomástól 150 méterre található. A híres szegedi Dóm és az Egyetem épületei 1km (15 perc séta vagy két villamosmegálló) távolságban vannak. Két épületben 10 szoba található, összesen 20 férőhellyel. Szobáink 1-2-3-4 ágyasak. A szobákban hűtőszekrény és TV (kábel TV-vel felszerelve) áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobának saját fürdőszobája van, (zuhanyzó, WC, mosdó) mely még komfortosabbá teszi az itt töltött napokat. Nyitva tartás: naponta 8-24-ig, telt ház esetén 20 óráig. A vendégek érkezését elsősorban 11 és 20 óra között várjuk. A vendégéjszaka 11 órától (a szállás elfoglalásától) a következő nap reggel 9 óráig tart. Vendégeink a bejelentkezéskor szoba- és kapukulcsot kapnak, így a záróra a szabad közlekedést nem befolyásolja.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.