Hotel Korona
Cím
Szeged
Petőfi S. sgt. 4.
46.249295 N, 20.142843 E

Kapcsolat
Telefon: 62/555-787
 
 
Szeged gyönyörű, színvonalas rendezvényeknek otthont adó, Európa Nostra díjjal kitüntetett belvárosában található a szálloda. Az 1879-es árvíz után 4 évvel épült polgári ház alapjain álló, belvároshoz harmonikusan illeszkedő, újjáépített épületben 2002. februárjában szállt meg az első vendég. Modern bútorokkal berendezett, igényes, világos, tágas (legkisebb kétágyas szoba alapterülete is 17 m2) szobákkal a családias kényelmet választják vendégeink, akiknek szívesen segítünk városnéző sétáik, szabadidős programjaik megszervezésében, vagy a környék természeti értékeinek felfedezésében. A belső dekoráció ízelítőt ad Szeged környékének állat és növényvilágából, a város hangulatából Vadász Sándor fotográfiáin. Köszönjük érdeklődését szállodánk iránt! Célunk, hogy minél kellemesebb légkört teremtsünk Kedves Vendégeink számára! Szeretettel várjuk! Kellemes időtöltést kívánnak: Korona Fogadó Kft. munkatársai
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.