Szérűskert vendégház
Cím
Szarvaskő
II. Rákóczi F. út HRSZ 700
47.985010 N, 20.329747 E

Kapcsolat
Telefon: 30/260-4304
 
 
A Szérűskert Vendégház Egertől 9 km lévő különleges klímájú és elhelyezkedésű pici kis falu Szarvaskő tanyáinál található, csendes, panorámás, romantikus környezetben. A ház erdő szélén áll, nagy füves udvara van virágokkal, parkolóval, kerti bútorokkal, sporteszközökkel, szalonnasütővel, melyet fák, bokrok, gyümölcsösök öveznek. A házban egy nappali, színes televízióval, plusz az emeleten külön bejáratú három hálószoba van: 2 x 2 ágy és 1 x 4 ágy. Kiválóan felszerelt konyha, fürd&őszoba, wc áll a vendégek rendelkezésére. Csodálatos Bükkre néző panorámával várjuk a csendet, nyugalmat, tisztaságot szerető, piheni, kirándulni, túrázni vágyó vendégeinket.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.