Farkas Tanya Vendégház
Cím
Szarvas
Tanya I.kk.2.
46.863159 N, 20.524741 E

Kapcsolat
Telefon: 20/515-2215
 
 
Szeretettel várjuk a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó kedves vendégeket a város széli kis tanyánkba. 500 méterre a várostól, 100 méterre a Körös partjától, az Anna-liget szomszédságában, nem messze az Arborétumtól csendes, hangulatos, biztonságos pihenőhely. Két szoba, 3+2 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. Étkező, felszerelt konyha, zuhanyzó, tágas, parkosított kerthelyiség várja az ide látogatókat. Szolgáltatások: Grillezés, bográcsozás, kerékpár kölcsönzés, programszervezés,csónakázás, lovaglás, horgászat, közelben fürdőhely... Megközelítés: 44-es főútról letérve 300 méter a Körös-Maros Nemzeti Park irányába (Shell benzinkút mögött) Utazási csekk elfogadó hely!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.