VINEX Borászat
Cím
Sopron
Rákóczi Ferenc u. 39.
47.683974 N, 16.584141 E

Kapcsolat
Telefon: 99/506-320
 
 
Célunk, hogy a soproni borvidék szőlőtermesztési és borászati hagyományait kibővítve utat engedjünk a turisztika kínálatának, és megismertessük borkedvelő fogyasztóinkkal a borkészítés minőségi alapjait. A poncichter hagyományok és tradíciók mellett pincebemutatóval, borkóstolóval, várjuk kedves vendégeinket, borkultúra illetve a borok világának kedvelőit. Tradicionális környezetben, hatalmas fahordókkal körülvéve, ódon pincefalak között mutatjuk be Önöknek Észak-Dunántúl legnagyobb pincerendszerét, és kóstoltatjuk borászatunk kiválóságait. Előzetes regisztrációval, egyeztetéssel, pincebemutatás borkóstolóval egybekötve: 1500 Ft/fő. A pince befogadóképessége: 50 fő.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.