Vadvirág Hotel Restaurant
Cím
Sopron
Magyar u. 25.
47.688907 N, 16.508587 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Háromcsillagos szállodánk Sopron- Ágfalva legszebb részén, az Alpok lábánál, erdők által övezett környezetben, 24 ha -os Vadon Lovasklub területén található. A hotel felső részén igényesen berendezett és klimatizát 12 db 2 ágyas szoba és 1 db 4 fős apartman várja vendégeinket. A fürdőszobával, TV -vel, minibár -ral és Internet hozzáféréssel ellátott szobákban 28 vendégnek (pótágyakkal 38 fő) tudunk szállást biztosítani. Szállodánk klimatizált éttermében 100 fő, teraszunkon pedig további 220 vendég színvonalas kiszolgálására van lehetőség. A szabadidő kellemes eltöltésére a következő programokat ajánljuk, tudjuk biztosítani: lovaglás, túrázás, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, erdei séta, vadászat a soproni hegyekben. horgászat a közeli tónál. A Vadon Lovas Club nívós programokkal kedveskedik vendégeinknek, így a régi csikósok életét bemutató zenés csikósbemutatóval. A hozzánk látogató csoportokat számos menüajánlattal és csoportos programmal várjuk. Nálunk a legkisebbek is felejthetetlen napokat tölthetnek el. A bátrabbak kipróbálhatják a pónilovaglást, lovaglást is. Éttermünk rendezvények, tréningek, konferenciák, szemináriumok, baráti összejövetelek, bankettek és üzleti ebédek -vacsorák ideális helyszíne. Tekintse meg honlapunkat is! Irány a természet! A hely, ahol jó lenni... Hotel Vadvirág
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.