Prinyő Borozó
Cím
Sopron
Koronázó domb
47.691485 N, 16.591480 E

Kapcsolat
Telefon: 99/334-042
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Princzes családban a szőlészet, borászat szeretete a régi időkre vezethető vissza. Jelenleg öt hektáron gazdálkodunk, a fajtaválaszték kialakításakor ügyeltünk napjaink fogyasztási igényeire a Soproni borvidékre jellegzetességeinek megőrzése mellett. A Prinyő borozó 120 férőhelyes, pincelátogatás, borkóstolók, egyéb rendezvények, összejövetelek ideális helye. Érdekesség a borozóban: Faragó Miklós festőművész mennyezeti-, ablak- és fali díszítői. Konyha: főtt-füstölt csülök, sült-házi kolbász, disznótoros hidegtál, sajtok, borkorcsolyák Szeretettel köszöntjük Önt vendégeink között!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.