Molnár Vendégház
Cím
Sopron
Balf, Petőfi utca 5.
47.648014 N, 16.665703 E

Kapcsolat
Telefon: 99/324-757
Webhely nincs megadva
 
 
A gyógyfürdőjéről és ásványvízéről közismert Balf, az ország legnyugatibb csücskében található, ahol a szubalpin klíma és a Balfi dombság találkozik a Fertő-tó nádas, mocsaras élővilágával. E méltán gyöngyszemként emlegetett vidékre invitálom kedves vendégeinket pihenni, sportolni, kikapcsolódni. Program és látnivaló bőséggel áll rendelkezésre. Családias hangulatú vendégházunkban kettő-, három, és négy ágyas, zuhanyzóval és televízióval felszerelt szobákkal várjuk az idelátogatót. Parkolási lehetőség a ház előtt. Gyógyfürdő és uszoda mindössze 600 m-re találhat, ahol vendégeink teljes gyógyellátást kaphatnak (masszázs, gyógytorna, elektromos kezelések). Program lehetőségek: Kerékpártúrák a Fertő-tó körül, strandolás, vitorlázás, szörfözés, hajókirándulás akár Ausztriába is. Kirándulások kisbusszal, a környék nevezetességeinek megtekintése (Eszterházy kastély, Széchenyi kastély, Nemzeti park, Sopron nevezetességei). Egész napos kirándulás Bécsben, vagy a Fertőpart látnivalóihoz.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.