Karádi Családi Borház
Cím
Sopron
Jánostelep
47.685072 N, 16.583240 E

Kapcsolat
Telefon: 99/313-985
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Karádi család 1990 óta foglalkozik szőlőműveléssel, és borászattal a Soproni borvidéken. Szőlőterületeinken a borvidék legjellemzőbb fajtái termesztjük. Borászatunk Soprontól 3 km-re, Sopron-Jánostelepen található. Különleges borainkat korszerű borászati technológiával készítjük, majd saját palackozó üzemünkben palackozzuk, és pincénkben évjáratok szerint érleljük. A pincészetnél borkóstolási lehetőséget biztosítunk kellemes, családias környezetben, szakmai kommentálással. Specialistásaink: borkóstoló a szőlőben, borkóstoló exkluzív városi pincében, szüreteltetés, egész napos programszervezés, hajókirándulással egybekötött borkóstoló a Fertő tavon. Konyha: házias hideg és meleg ételek. Szálláslehetőség van.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.