A borétterem és panzió a Vadászkürthöz!
Cím
Sopron
Udvarnoki u. 6.
47.677591 N, 16.583052 E

Kapcsolat
Telefon: 99/314-385
 
 
Vadászkürt a családbarát Panzió és Étterem, Sopron! Regionális magyar konyha, jó borok, stílusos szobák! Kultúra, sport, szórakozás. Négy igényesen berendezett szoba. Rendkívüli borválaszték, borkóstolás, borvacsorák. Izgalmas túralehetőségek. Családias környezet. Szépkártya elfogadóhely! Vadászkürt a családbarát panzió és étterem! Sopronban békés zöldövezeti környezetben, de közel a belvároshoz az – Alsólőverekben a Béke Parkra néző - igényesen berendezett és felszerelt tágas szobákkal, igazi házias, idényjellegű, regionális magyar és nemzetközi ízeket kínáló étteremmel, hangulatos terasszal és kiváló borokkal teli pincével várjuk Önöket panziónkban és éttermünkben. Szálláshelyünk Sopron kultikus helyén található, az előttünk lévő Béke Parkban látható a Japán Kőkert, melyet 11 japán kertész 11 nap alatt épített, nyomon követhetik a magyarok vándorlását, a kert kövei az Urál-Altaj - hegység és a Kárpátok-Alpok között élő különböző népcsoportokat jelképezi, a középpontban a Béke köve áll, szimbolizálva a népek törekvését a Béke felé! Ugyancsak itt található a Trianon emlékmű, valamint a Székely kapu is! Változatos kulturális programokat kínál Önöknek Sopron: Barlang Színház, Petőfi Színház, fesztiválok, VOLT, Kékfrankos Nyár, gyűjtemények, Stornó, Zettl-Langer, múzeumok: Bányászati, Patika, Pék. Kitűnő szolgáltatásokat: Étterem, borkóstoló, borvacsora, vinotéka, valamint számos téli és nyári sportolási lehetőséget kínálunk a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak! Síelés, nyári bob, kalandpark, kenutúra, hajókirándulás a fertő tavon, kerékpár, erdei tornapálya, Károly kilátó, Sörházdombi kilátó, tiszta időben látható a Schneeberg, a Fertő tó és az egész város! A választás lehetősége az Öné! Tegyen az egészségéért néhány Nordic Walking lépést! Előzetes bejelentés alapján grátisz Nordik Walking bot használat fél napra! Időpont egyeztetés után Nordic Walking oktatóval cca. 3 órás kirándulás a soproni erdőkbe, fizetős! Egészségesre főzzük Önt! Étkezzen nálunk! Legyen a törzsvendégünk! Ételeinket frissen készítjük, csak természetes alapanyagokat használunk! Tudatosan alkalmazzuk a fűszereket, pl. a Curcuma hatékonyságát extra szűz olivaolajjal fokozzuk! Igény esetén segítünk megszervezni a kirándulásokat, ötletet adunk a múzeumok, kiállítások, színházi előadások, fesztiválok látogatásához! Fedezze fel Sopron, Nagycenk, Eszterháza, Hegykő vagy Fertőrákos és a Fertőtó környékét, vagy csak élvezze a panzió nyújtotta kényelmet! Tegyen sétát a történelmi belvárosba, vagy a soproni erdőkbe, könnyű cca. 10 perces sétára vagyunk mindkettőtől! Bausz Gyuláné - Mesterszakács Bausz Gyula - vendéglős
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.