András Pince
Cím
Sopron
Kitaibel Pál u. 15.
47.669720 N, 16.590088 E

Kapcsolat
Telefon: 99/321-670
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Jöjj tisztességgel, fogadlak barátsággal. E néhány szó a gazda kapujára vésve híven tükrözi hitvallását, ami nem más, mint a kulturált borfogyasztás népszerűsítése, az ősi, magyaros vendégszeretet megőrzése, és a magyar értékek továbbvitele. A gazda szőlői a jó adottságú, világörökség részét képező Fertő parton (az ország egyik legszebb táján), és a hegyek lábánál elterülő Harkai platón találhatók. Házias hideg ételek: házi készítmények, húsos kolbász, disznósajt, kenőmájas, füstölt és natúr házi sajtok, magyaros zsíros kenyér és kecskesajt. Borkóstoló a gazda kommentálásával. Élőzene- nótaéneklés. Rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Nyitva tartás: Szerda-Csütörtök: 16.00-22.00, Péntek-Szombat: 16.00-24.00, Vasárnap: 16.00-21.00, Hétfő-Kedd: szünnap
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.