Peca-Tanya
Cím
Siófok
46.935255 N, 18.132119 E

Kapcsolat
Telefon: 20/9438-504
E-mail nincs megadva
 
 
Siófok-Sóstón exkluzív vízparti faház egész évben kiadó. A faház egy horgásztó partján fekszik, egy zárt üdülőfaluban.
A környezete festői, a nyugalomra, pihenésre vágyóknak ill. családosoknak ideális. Környezete parkosított, a ház mögött két beállású parkoló van. A Balaton, strand, teniszpályák (fedett is!), szauna, éttermek, ABC a háztól 500 m-re találhatók, könnyen megközelíthetők. A tömegközlekedés kiváló, Siófok centruma 6 km-re van. A városban remek szórakozási lehetőségek, kulturális programok vannak. A város 1999-ben elnyerte a Legvirágosabb európai város címet. A ház két darab kétágyas szobából áll, plusz három pótágy van. A földszinten nappali, színes TV parabolával, konyha (hűtőszekrény, mikrosütő, kávéfőző, melegítő), fürdő, WC, tornác, erkély található. A ház előtt grillezésre és bográcsfőzésre alkalmas berendezés és hely van, továbbá napernyővel ellátott asztal padokkal. Az üdülőfalu saját stéggel rendelkezik, a horgászati lehetőség ingyenes!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.