Petra Vendégház
Cím
Sellye
Vár út 4.
45.869566 N, 17.843401 E

Kapcsolat
Telefon: 30/262-5950, 20/946-2835
 
 
Az Ormánságban, Sellyen csendes helyen,családi házunkban egész évben várjuk a pihenni és túrázni vágyókat. A ház különálló lakrészben 1 szoba/4 ferőhellyel, tusoló, wc, televízió. A házhoz tartozó nagy zöld területen terasz, pihenőkert, szalonnasütő, kerti tó. A településen gyöngyerű zöld környezetben termálfürdő található. A Duna-Dráva Nemzeti Park egyedi élővilága és a Dráva folyó egyaránt tartalmas élményt nyújt az idelátogatóknak. A Nemzeti Parkon át vezet a Duna-Dráva-Mura nemzetközi kerékpáros túraútvonal. A közelben lovaglási és horgászási lehetőség is van.< A város fő látnivalója a 18. században épült Draskovich kastély és a 7,5ha arborétum. Ha csendre, nyugalomra és kikapcsolódásra vágynak, látogassanak el hozzánk!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.