Hold Apartmanok
Cím
Sárvár
Hold u. 8-10.
47.250686 N, 16.933968 E

Kapcsolat
Telefon: 30/974-3386, 70/274-3382
 
 
Az új apartmanház központban, 100 m-re a Nádasdy-vár mellett, a Gyógy-, és Wellness fürdőtől 1200 m-re, csendes, zöld övezetben található. Az apartmanok (40m2 és 50-60m2 studió apartmanok), szoba, konyha, fürdőszobával rendelkeznek. A konyhában: hűtő, mikro, kenyérpirító, kávéfőző, elektromos főzőlap-sütővel, vízforraló stb. A szobában: színes Tv, némelyben légkondicionáló és Dvd, ágynemű, terasz. A fürdőben: kád-zuhanyzó, hajszárító, törülközők. Az apartmanházban lift, recepció, zárt őrzött ingyenes parkoló, gyermekeknek játszórész, pingpongasztal, billiárd, grillezési-bográcsolási lehetőség az udvarban, internet elérhetőség, kerékpár kölcsönzés. Étterem 150 m-re. A vendégek igényei szerint, masszázs, kozmetika, fodrász, reggeli, taxi rendelés kérhető. Üdülési csekket elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.