Hold Apartmanház - ADA Apartman
Cím
Sárvár
Hold út. 8-10.
47.250686 N, 16.933968 E

Kapcsolat
Telefon: 20/313-5235
 
 
Az ADA apartman Sárváron a város központjában, mégis csendes nyugodt helyen, az európai hírű Gyógy- és Wellnessfürdőtől 900 méterre, a csónakázó tó és a Nádasdy vár szomszédságában található. Az épület és berendezési tárgyai teljesen újak. Az igényesen jól felszerelt amerikai jellegű konyhával, esztétikus fürdőszobával rendelkező kettő szobás, erkélyes apartman 7+1 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A konyhában minden megtalálható, ami az önellátáshoz kell. /villanytűzhely, hűtő, mikró, kávé és tea főző, edény, ét- és pohárkészlet stb./ A szobában műholdas Tv, rádió, magnó segíti a kikapcsolódást. Nagyobb gépi mosásra és vasalásra is van lehetőség. Az apartman elektromos kapuval ellátott zárt udvarral, parkolóval rendelkezik. Telefon, fax és internet használatára az állandó felügyeletet biztosító recepción van lehetőség. Várjuk a regenerálódni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket, családokat, baráti társaságokat! Üdülési csekket elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.