Tisza-tó Élményporták
Cím
Sarud
Kossuth L. u. 68.
47.589798 N, 20.594462 E
Kapcsolat
Telefon: 30/377-2211
Web: www.elmenyfalu.hu
Email küldése
Az Élményfalu a Tisza-tó kalandközpontjaként izgalmas programokkal várja vendégeit.
Itt található Európa második legnagyobb Aquaglide vízijátszótere, a Tisza-tó egyetlen Hucul lovardája, a Kalandpart- a Tisza-tó egyik leghangulatosabb strandja, az ÖkoPort az Élményfalu Vízisportbázisa és még számos izgalmas kikapcsolódási lehetőség.
A Tisza-tó azonban nem csupán egy futó kaland, egy napnál több időt kell szánni a felfedezésére. S ha már több napos itt tartózkodást tervezünk, érdemes olyan szálláshelyeket keresnünk, ahol megélhetjük a vidék nyugalmát, csendjét, és azokkal pihenhetünk, akikkel szívesen töltünk együtt időt. Ezért szenteltünk kiemelt figyelmet az Élményfaluban a szálláshelyeknek. Eltérő adottságú szálláshelyekkel várjuk Sarud és a Tisza-tó barátait. A kínálatunkban megtalálható a kemping, az ifjúsági tábor, a csapatépítő bázis, és a családok számára megőrzött vidéki hangulatot kínálnak felújított parasztházaink - az Élményporták.
Sarudon jelenleg 9 parasztházban / Élményportában várjuk azon vendégeket, akik egy kicsit többre vágynak, mint az átlag.
Az Élményporták közel egységes berendezésű szálláshelyek. Egy- egy Élményporta általában három apartmanból áll, melyekhez egy közösségi tér / konyha tartozik.
A felújított házakban egységes bútorok, IKEA lakásfelszerelési tárgyak várják a vendégeket. A házak udvarában parkolási lehetőség várja a lakókat. Berendezett és jól felszerelt konyhák, az udvaron grillezési és bográcsozási lehetőség áll rendelkezésre.
A házakat általában egyben bérlik ki vendégeink, hogy azokkal tölthessenek időt, akik ők választanak társaságként maguknak.
A házak megtekinthetők és bejárhatók az Élményfalu web oldalán. www.elmenyfalu.hu.
Szeretettel vájuk Önöket!