Ökocentrum-látogatás (vízitúra)
Cím
Sarud
Szabadvízi Strand
47.580846 N, 20.612208 E

Kapcsolat
Telefon: 30/377-2255
Webhely nincs megadva
 
 
A Eurocampingből balra (észak-kelet) a Kis-Tiszán indulunk, majd hosszan követjük is a nyomvonalát a tracklog szerint. Már Poroszló magasságában járva hagyjuk el a Kis-Tiszát, az Eger-patak felé fordulva. Az Eger-patakról hamarosan kifordulhatunk az Ökocentrum előtti öbölbe. A kikötés, majd az Ökocentrum meglátogatása után egyenesen indulunk visszafelé a parttal párhuzamosan. Kb. 2km múlva visszacsatlakozunk a Kis-Tiszára, majd később egy jelzett kijáraton át elhagyjuk azt, és ismét partmenti vizeken hajózva elhaladunk a Laskó torkolatánál, majd visszaérkezünk az Eurocampinghez. A túra hossza: 20 km
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.