Kis kör - ismerkedés a hajóval (vízitúra)
Cím
Sarud
Szabadvízi Strand
47.580823 N, 20.612218 E

Kapcsolat
Telefon: 30/377-2255
Webhely nincs megadva
 
 
Az Eurocamping kikötőjéből jobbra tartva indulunk, majd egy átjárón keresztül kijutunk a Sarudi-medencére. Itt a nádas mellett haladva visszakanyarodunk a Kis-Tisza nyomvonalára, majd azon balra fordulva visszatérünk az Eurocampinghez. Ezt a túrát ajánljuk a kajak/kenu kipróbálásra, illetve kisgyermekes családoknak. A túra bármikor egyszerűen megszakítható, és könnyedén vissza lehet térni a bázisra. Az útvonalon a védett vízi útvonalak és a kissé nyíltabb, szeles időben hullámos körülmények is biztonságosan megismerhetők. A túra hossza: 4 km
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.