Sárréti Vendégház
Cím
Sárrétudvari
Kossuth u. 139.
47.246313 N, 21.184691 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Ez csak természetes! Nálunk lehetőséget találnak kedves vendégeink a csendes kikapcsolódásra, kapcsolaterősítő együttlétre, feltöltődésre. Ehhez tudunk hozzájárulni igény szerint szolgáltatatásainkkal. Falusi vendégasztalunknál organikus kertművelésből származó étel alapanyagokból készítjük ételeinket. Igényük esetén programjukat megszervezzük. Kézműves foglalkozások, kerékpár túrák, bogrács, sportszerek, játékok, ping-pong asztal szolgálja vendégeink kikapcsolódását. A Sárréti kistérség gyógyvizekben gazdag, környezetünkben több gyógyvizes fürdő és strand található. A ház természetes alapanyagokból készült. Ezért klímája rendkívül kellemes. Gazdasági udvarunkban a falusi élet hozzátartozója az házi állatok is megtalálhatóak (kecske, bárány, baromfi) és természetesen Bátor kutya és a cicák. Gyermekek részére állatsimogató. Vendégházunk családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára ideális. Látogassanak el hozzánk, várjuk szeretettel!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.