Horgászsziget
Cím
Sárbogárd
46.905651 N, 18.524183 E

Kapcsolat
Telefon: 70/374-9444
E-mail nincs megadva
 
 
A tó valójában egy tórendszer, amely két tóból áll: Az első 1,8 ha, a víz átlagos mélysége 1,6 méter, a gát előtt 2,5 méter mély. A második 2 ha, a középső gáttól kb. 50 méterig 3 méter, míg a tó többi részén átlagosan 1,6 méter mély. A tó patkó alakban végződik, amely 1,7 méter mély. A tóban két padka található, az egyik közvetlenül a part szélét övező növényzet előtt, majd tőle kb. egy méterre található a következő. A tavakba kihelyezésre került ponty -az egynyarastól a 4 kilogrammosig- amur, csuka, süllő, balin, kárász, keszeg, amik egész évben jól foghatók. Telepítés 2-3 hetente. A tavak a nap 24 órájában horgászhatók. A tó partján kialakított főző- és sütőhelyek találhatók. A tógazda szívesen látja a több napra érkezőket is - sátorozási lehetőséggel.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.