Vendégház a Zöld Kapuhoz - Salgóbánya családbarát wellness vendégháza
Cím
Salgótarján
Salgóbánya, Vár út 12.
48.144425 N, 19.857844 E

Kapcsolat
Telefon: 32/435-319, 20/218-8023
 
 
Kedves Érdeklődő! Egész évben várjuk Önt és kedves családját bababarát, gyerekbarát wellness vendégházunkban Salgóbányán. Modern szobák, nagy kert játszótérrel és egy 13 méteres medencével és egy romantikus wellness rész áll a kedves vendégek rendelkezésére. A környéken nagyokat lehet kirándulni és lehetőség van lovaglásra, horgászásra és teniszezésre is. Üdülési Csekket is elfogadunk!!! Vendégházunk Budapesttől mindössze másfél órányira, Salgótarjántól 15 percre, csodálatos környezetben, a Salgó vár és a Medves fennsík lábánál, az erdő szélén található. Ezt írták rólunk kedves vendégeink: "Itt minden van! - hangzott el megérkezésünkkor. És valóban, minden, ami egy 4 hónapos babának és pihenni vágyó szüleinek szüksége van! Az erdő közepén a vár tövében egy kis ékszerdoboz! Pattog a tűz a kandallóban és átmelegedhetünk, ha megcsípett a kristálytiszta levegő. Felüdül a test a wellness birodalomban s a lélek egy fenséges medvehagymás- túrós galuskától! Hedonistáknak ajánlom e helyet, béke, nyugalom szigete szívélyes gazdákkal! Köszönet mindenért!" Nagy Judit, a Magyar Televízió műsorvezetőnője és családja "Észak-Magyarország ezen eldugott kis csücskén találtuk meg azt a csendet és nyugalmat, amire tősgyökeres pestiként szükségünk volt. Mindezt párosítva olyan minőséggel, amivel utoljára csak a Lajtától nyugatra találkoztam. Csak itt extraként megvolt a híres magyaros vendégszeretet is. Köszönjük, visszajövünk!" Gábor "Itt voltunk anyuval, apuval és Hannával. Nagyon szép ez a hely. Sokat lehet kirándulni, és nagyon tetszett a Bányász Múzeum. Az udvarban jókat lehet játszani, és van egy nagy medence is. Nagyon finom volt a kaja. A Hanna két nagy sütit is evett. Csocsóztunk is este. A szoba nagyon szép, és még a várat is láttuk az ablakból. Hanna mondta anyának, hogy költözzünk ide." Kotánczi Lili 9 éves Remélem hamarosan Önt és kedves családját is vendégeink közt köszönhetem. Üdvözlettel: Bálint Krisztina Vendégház a Zöld Kapuhoz
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.