Hullám Hostel
Cím
Révfülöp
Füredi út 6.
46.828314 N, 17.630074 E

Kapcsolat
Telefon: 87/463-089
 
 
A frissen felújított Hullám Ifjúsági Szálló kiválóan alkalmas különböző egyéni vagy csoport- és osztálykirándulások, erdei iskolák és táborok lebonyolítására. A kettő-, három-, négy- és hatágyas szobáinkban összesen 80 férőhely van. A Káli-medence varázslatos túra útvonalain és a szomszédos Badacsonyba remek gyalog- és kerékpár kirándulások szervezhetők. A szállóhoz tartozó ősfás kerthelyiség kiválóan alkalmas szabadtéri sütésre, főzésre és sportolásra. A szomszédos Kővágóörsön tereplovaglásra is van lehetőség. Hajókirándulások megszervezését is vállaljuk. Ifjúsági szállónkban kerékpárkölcsönző és szerviz, valamint szupermarket és zöldség gyümölcs bolt is üzemel. Megközelítés Révfülöp kiválóan megközelíthető a 71-es közúton, vagy Budapestről közvetlen vonat járattal, mely a Déli pályaudvarról indul. Budapesttől 165 Km. Címünk: 8253 Révfülöp, Füredi út 6.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.