Hotel Rajka** Gulyás Étterem
Cím
Rajka
Bem Apó u. 5
48.003729 N, 17.186308 E

Kapcsolat
Telefon: 96/222-025
 
 
A Szálloda közvetlenül a magyar-osztrák-szlovák hármashatárnál, a hegyeshalmi határátkelőtől 5 km-re, az autópálya mellett helyezkedik el. Az épület előtt halad el a nemzetközi Eurovelo kerékpárút. 24 összkomfortos szobánk 72 fő befogadására alkalmas. Minden szoba zuhanyzóval, tv-vel felszerelt. Kedvezményes étkezési lehetőség, helyben az étteremben. Üdülési csekket elfogadunk! Programlehetőségek: - Rajka megtekintése (Szoborpark a hármas határnál) - Pozsonyi városnézés - Vízlépcső megtekintése - Vízi túrák a Mosoni-Duna ágain - Kerékpáros csillagtúrák a Szigetközben - Mosonmagyaróvár megtekintése - Győri séta
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.