Malomerdő Panzió és Üdülőház
Cím
Pusztavám
Petőfi S. u. 162.
47.431017 N, 18.227574 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Vértesi Erdő Zrt. 2006. évben, tulajdonosi támogatás segítségével alakította át a korábban vadászházként működő épületet.
A beruházás célja az volt, hogy egy olyan ökoturisztikai központot alakítsunk ki, ahol a fenntartható turizmus szempontjait szem előtt tartva ismertethetjük meg vendégeinkkel a Vértes természeti értékeit, növény- és állatvilágát, történelmi emlékeit, valamint az erdő- és vadgazdálkodáshoz kapcsolódó szakmákat, hagyományokat.

A panzióként üzemelő főépületben 7 db kétágyas és 2 db háromágyas szoba várja a vendégeket.
Az üdülőház elsősorban iskolás és turistacsoportok számára ideális, 5 szobában 22 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani.
A szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik.

Turisztikai programok széles kínálatával várjuk a természet és az aktív pihenés kedvelőit.
7 km hosszú tanösvényünkön az erdőgazdálkodás alapjaival ismerkedhetnek az érdeklődők.
A turisták számára különböző hosszúságú és nehézségű alternatív túraútvonalakat ajánlunk, melyhez a térképet, és igény esetén a kísérőszemélyzetet biztosítjuk.
A lovas programjaink között szerepel a karámlovaglás és tereplovaglás. A 18 km hosszú, pihenőhelyekkel, információs táblákkal ellátott erdei lovaglóútvonalon különböző időtartamú túrák tehetők.

Erre alkalmas útvonalon az évszaknak és az időjárásnak megfelelően lovaskocsival illetve lovasszánnal visszük kirándulni vendégeinket, kívánságuk szerint akár bográcsozással, piknikkel, vadmegfigyeléssel egészítve ki a programot.
Iskolás csoportok részére a gyermekek életkorához és az egyéni igényekhez igazodó, akár több napra szóló, változatos programot állítunk össze (túrák, kirándulások, előadások, vetélkedők, játékos programok).

Újonnan épült konferenciaépületünkben 86,5 m2-es légkondicionált előadóterem található, melyben iskolapados elrendezés esetén 50, széksoros elrendezéssel 80, állófogadás keretében 100 fő részére tudunk helyet biztosítani. Természetesen kívánságra a terem berendezése más formában is megoldható.
Az előadásokhoz projektort, vetítővásznat, laptopot, televíziót, cd-, dvd-, vhs lejátszót, flipchartot, internet hozzáférési lehetőséget, hangosítást biztosítunk.
Az előadásokat követő pihenést, kikapcsolódást szauna és pezsgőfürdő, valamint a klubszobában található biliárd, csocsó, darts és kártyaasztalok szolgálják.

Konferenciák, üzleti ebédek, vacsorák, tárgyalások, fogadások és egyéb vállalati rendezvények mellett helyet adunk termékbemutatóknak, családi, baráti összejöveteleknek, ünnepségeknek, esküvőknek is.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.