Aeroglobe Kft.
Cím
Pogány
Repülőtér
45.984139 N, 18.260652 E
Kapcsolat
Telefon: 72/444-434
A 2006-os esztendőben befejeződik a Pécs-Pogányi Repülőtér beruházása, mely a legkorszerűbb Európai Uniós feltételeknek is megfelel, s joggal mondhatjuk, hogy az európai kisvárosok repülőtereinek egyik gyöngyszeme zalálható meg térségünkben.
A Pécs-Pogányi repülőtér nem csak a menetrendszerinti, a charter, és egyéb nagy repülőgépek kiszolgálását tudja biztosítani, hanem a világon már régen elterjedt kisrepülőgépekkel rendelkező vállalkozásoknak is nagy lehetőséget jelent a működésükre vonatkozóan.
Az elmúlt év kezdete óta működik a Pécs-Pogányi repülőtéren a Kecskeméten bejegyzett AEROGLOBE kft., amely több mint tíz éves repülési és szakmai tapasztalatokkal rendelkező kisvállalkozás.
Ez év januárjában az AEROGLOBE kft. tulajdonosi és működési szerkezetében változások történtek.
A változást követően Juhász Judit és Németh Tamás jegyzi a vállalkozást 50-50% arányban.
Németh Tamás felel minden repüléshez és szakmai tevékenységhez tartozó munkáért,
Juhász Judit feladata pedig a kft. ügyviteli, értékesítési, marketing és kommunikációs területének koordinálása.
Az AEROGLOBE kft. székhelye is módosult, pécsi székhely és Pogány Repülőtér telephely került cégbírósági bejegyzésre.
Az új tulajdonosok számára a legfontosabb feladat, hogy a kft. a megfelelő marketing munkával növelje üzletfelei, partnerei számát, és biztosítsa a ma már három darab motoros és egy vitorlázó repülőgéppel rendelkező flotta optimális kihasználtságát.
Erre minden esély és lehetőség adott, hiszen az idén teljesen elkészülő Pécs-Pogányi repülőtéren jelentős forgalom és repülős élet várható.
Ma már nem csak a hobbi, a szabadidő és a kikapcsolódás eltöltéséhez biztosít lehetőséget az AEROGLBE kft., hanem jelentős szerepet tölt be a munka, az üzlet és az utazás területén is.