Várfal Fogadó
Cím
Pécs
Alkotmány u. 8.
46.076122 N, 18.220320 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A Várfal Fogadó Pécs történelmi belvárosában, a középkori várfalnak támaszkodva várja vendégeit. A 2 db háromágyas, 14 db kétágyas és 1 db egyágyas szoba mindegyike fürdőszobás, kábel tv-vel, rádióval, telefonnal, minibárral, klímaberendezéssel, internet eléréssel (hot spot szolgáltatás) teszi kényelmessé az itt tartózkodást. A 30 fős különterem ideális helyszín kisebb konferenciák, fogadások, továbbképzések, termékbemutatók, kiállítások rendezésére, a hangulatos, klimatizált étterem 50 fő befogadására alkalmas. A kerthelyiségben egy csepp természet varázslatával, szabadtéri grillezéssel, nyárson sütéssel töltheti idejét. A gasztronómiai élvezetekről kiváló szakácsaink gondoskodnak, akik a tájjellegű-magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha specialitásait is elkészítik. Rendezvények, csoportos étkezések lebonyolítását, egyéni elképzelések megvalósítását akár elvitelre is vállaljuk. A Dél-Dunántúl, Európa Kulturális Fővárosa Pécs számtalan programot kínál minden témában, minden korosztály számára. Üdülési csekket, étkezési bónokat elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.