Anna Szálló
Cím
Pécs
Hunyadi út 20.
46.080459 N, 18.226679 E

Kapcsolat
Telefon: 72/224-029, 30/695-7269
Webhely nincs megadva
 
 
A magánszálláshely Pécs belvárosában, a világörökségi zónától 150 méterre egy családi ház második szintjén található. Két és három ágyas szobákkal rendelkezik, melyek pótágyazhatóak, maximum 10 fő elhelyezésére van lehetőség. Mindegyik szobához külön tusolós fürdő, WC tartozik. A szobákban TV készülék (kábel tv magyar és külföldi csatornákkal) és hűtőszekrény is található. A ház földszintjén étterem működik. A szállás könnyen megközelíthető a vasútállomástól a 30, 32, 33, 34, 35-ös buszokkal, melyek a házhoz közel állnak meg. Autóval a ház előtt ingyenesen lehet parkolni. A szállástól kb. 3-500 méteren belül a város főtere, színház, mozi, kiállító termek, szórakozó helyek, játszótér, strand, üzletek, bevásárlóközpontok találhatók.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.