Fűrészmalom Vendégház
Cím
Pásztó
Kékesi út 1.
47.897919 N, 19.818070 E

Kapcsolat
Telefon: 20/493-7283
 
 
Szeretettel várjuk azokat a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket, akik szívesen üdülnének gyönyörű, hegyvidéki környezetben, a Mátrában. Elhelyezés: 2 szobás kertes családi házba, mely 2-2 ágyas. További 2 pótágy elhelyezhető. Környezet: A házhoz tartozó parkosított telken keresztül folyik a Kövicses patak, valamint a telek hátártól kezdődik az erdő. A telken bográcsozó- és nyársaló található. A ház előtt kényelmes terasz van, mely hangulatos esti beszélgetések színhelye lehet. Parkolás: A házhoz tartozó telken. Szállás: Összes férőhely ( fő) 6. Vendégház: 3 napraforgós, nem dohányzó, hangulatos fűtést fatüzelésű kandallók biztosítják. Szoba: televízió, rádió. Konyha: jól felszerelt (mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtő-fagyasztó szekrény, alapvető
fűszerek). Megközelítés: - Autóval: a 21-es főútról Pásztónál lekanyarodni. Majd a városon áthaladva a Palóc csárdánál jobbra kanyarodni Galyatető felé. Innen a második falu Mátrakeresztes, jobbra az első ház. - Busszal: a Pásztóról induló helyi buszjárattal. Buszmegálló a háztól 50 m-re.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.