Fényespusztai Pihenőház
Cím
Parádsasvár
47.900140 N, 19.976436 E

Kapcsolat
Telefon: 20/949-0173
 
 
A Mátra északi oldalán, Parádsasvár mellett egy 14 hektárnyi bekerített erdős, parkos hegyekkel körülölelt területen található. Kiváló panoráma nyílik a Kékestetőre, a Mátra ölelő gerincére. 2 és 4 ágyas szobáink egyszerű, de kényelmes bútorokkal felszereltek, mind rendelkeznek saját fürdőszobával, színes TV-vel, hűtőszekrénnyel. A fűtésük hangulatos cserépkályhákkal, kandallókkal történik. Kínálunk ezen kívül egy felszerelt konyhát vendégeink számára, melyet mindenki igényei szerint használhat, illetve egy társalgó-étkezőt, mely nagyobb társaságok összejövetelére is alkalmas. Bográcsolásra, szalonnasütésre a parkban kiépített tűzhelynél van lehetőség.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.