Borvirág Vendégház és Hárságyi pince
Cím
Palkonya
Pincesor 23-24.
45.893481 N, 18.393720 E

Kapcsolat
Telefon: 30/426-2958
 
 
A Hárságyi pince a Villány-Siklós borúton, Palkonyán az országos műemlék pincesoron található. Borainkat kézműves úton állítjuk elő. Mottónk az "Őszinte bor", hiszen természetes úton gondozzunk szőlőnket és a bor előállításánál is csakis természetes anyagokat használunk, adalékmentesen.2 hektáron gazdálkodunk. Számos aranyérmet szereztünk a Villányi Hegyközség Borversenyén. Büszkeségünk a Nagyarany érmet szerzett Cabernet Sauvignon 2007-es borunk, mely Külön díjat kapott a versenyen elért legmagasabb pontértéke miatt. Pincénk mellett található Borvirág Vendégház, mely 7 fő szállását biztosítja autentikus környezetben, különálló házként.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.