Puszta Lovasudvar és Vendégház
Cím
Paks
46.629412 N, 18.784022 E

Kapcsolat
Telefon: 30/989-2645
 
 
A lovasudvar a délmezőföld erdőkkel, természetvédelmi területekkel körülvett csodálatos környezetében fekszik. Programjaink, melyet a család minden tagjának ajánlunk a következők: - lovaglás - lovasoktatás - lovastúrák (akár több napos is) - lovaskocsikázás - fogathajtás oktatás - lovasbemutatók - lovastáborok - pincelátogatás borkóstolással - egyéni, családi és céges, valamint iskolai, óvodai programok, rendezvények, csapatépítések szervezése, lebonyolítása. - falusi disznóvágás Kirándulási lehetőség saját túraútvonalon is. Erdei kalandpálya, játszótér. A lovasudvar étterme 65 fő befogadására alkalmas.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.