Endes Major
Cím
Pakod
Endes Major
46.957698 N, 17.000538 E

Kapcsolat
Telefon: 30/641-1909
 
 
Azokat a természetet és természetes környezetet kedvelő családokat és baráti társaságokat várjuk, akik szívesen töltik el szabadságukat egy, a zalai dombok közt fekvő zöld szigeten -az Endes Majorban, mely Pakod falutól 1km-re található. A régi, gerendás (nyáron kellemesen hűvös) cselédházban 3 (4, 6, 4 fős,+ pótágyazható közösségi helyiség) egymástól független, külön bejáratú apartman várja a vendégeket. Az egyszerűen berendezett vendégházakat körülölelő 4 ha-os arborétumszerű park teszi egyedivé, a majort, mely nemcsak a csendes pihenésre, hanem a szabadidő aktív eltöltésére is lehetőséget biztosít - helyben: kerti medence (jún.-aug.), pingpong, lengőteke, foci, kézműves foglalkozás, közösségi helyiség, kemence,szalonnasütő-bográcsozó hely - családoknak, vagy baráti társaságoknak. Szabadidős programok: gyalog és terepkerékpártúra, kalandtúra, Nordic Walking szervezése vezetővel, íjászat, vízitúra, a Zala folyó természeti értékeinek bemutatása, bortúra. A környéken termálfürdők, gyönyörű tavak, erdők, szőlőhegyek öreg borospincékkel (borút) várják az idelátogatókat. A szállás 14 órától foglalható el. Férőhelyek száma: 25 fő pótágyakkal.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.