Huszár Vendégház
Cím
Örvényes
Malom u. 11.
46.914829 N, 17.817216 E

Kapcsolat
Telefon: 20/393-5131, 87/449-072
 
 
A HUSZÁR VENDÉGHÁZ déli szárnyán, a teraszos két ágyas nagyszobához a szobából nyíló zuhanyzós fürdőszoba, előterében közös konyha, étkező tartozik. Az északi szárnyban, a közös helység mellett két kétágyas szoba, köztük a hozzájuk tartozó, zuhanyzós fürdőszoba található. A szobák pótágyazhatók. Várjuk a vendégeket egész évben. A kétágyas apartman-ház a patak partján áll, egy szoba-konyhás, zuhanyzós, tetőterében 2 pótágyas kisház. Földszintje mozgáskorlátozottak fogadására is alkalmas. Háziállat bevihető. Zárt parkoló az udvarban. Vendéglő 100m, strand 800m, bolt 80m. A szállásdíj étkezést nem tartalmaz, de a közeli vendéglőben adott a kedvezmény. Üdülési csekk és Balaton Turizmus kártya elfogadó hely. A vendéglő a 71-es főút mellett áll: 2 x 40 fős különterme és fedett 100 fős terasza van. Erről rálátással a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpártárolóra, gyermek-játszótérre. Magyaros, és nemzetközi ételkínálattal, saját és tájjellegű borokkal. Időszakosan: április 1-től, november 05-ig tart nyitva. Hitelkártya elfogadóhely. Örvényes: Balaton északi parti település Tihanytól nyugatra -7 km. Idegenforgalmi látványosság az értékes ipartörténeti műemlék-vízimalom, a XIII. sz-i romtemplom és a Nepomuki Szt. János híd, a Rákóczi korabeli őstölgyes (délőfás).
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.