Rege-lak
Cím
Orosháza
Napsugár u. 160.
46.562011 N, 20.635086 E

Kapcsolat
Telefon: 20/912-3798
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A nyaraló április 1.től október végéig üzemel. Tetőtér beépítésű, nagy terasz, nagy erkély. 3 szoba, 2 fürdőszoba és jól felszerelt konyha, valamint micro, teafőző, kávéfőző (elektromos és gázos), nagy hűtő van. A nagy nappaliban a szórakozáshoz és az étkezéshez is van hely bőven. CD-s rádiós magnó, TV, DVD lejátszó és mobil internet is van. A nyaraló alkalmas üzletember találkozókra, 10-12 fős meetingek megtartására is. Gyopároson a fürdő területén üdülési csekkre étkezés is megoldható, valamint különböző wellness szolgáltatások is igénybe vehetők. A vásárlás megoldható: CBA, Penny, LIdl, Tesco áruházakban közel a Rege-lakhoz. Kirándulások kiindulópontja Gyopáros. A közelben horgásztavak és lovaglási lehetőség található. A Rege-lak várja pihenni, üdülni vágyó vendégeit, természetesen üdülési csekkre is.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.