Taligakerék Vendégház
Cím
Őriszentpéter
Kovácsszer 70.
46.848670 N, 16.416750 E

Kapcsolat
Telefon: 70/337-9140
 
 
Szeretettel várok minden kedves,pihenni vágyó vendéget, az Őrség szívében lévő Őriszentpéteren található Taligakerék vendégházamban, mely csendes, szép környezetben, nagy füves udvarral, amely akár sportolásra is alkalmas, kialakított bográcsolási- és sütőhellyel, kerti kisházzal áll vendégeim rendelkezésére. Vendégházam természetes anyagokból készült fa bútorokkal van berendezve, amely 2 különálló lakrészből áll. Minikonyhával, buboskemencével, hálóval és a hozzájuk tartozó fürdővel 8 fő kényelmes pihenését biztosítja. Lehetőség van nálam kézműves foglalkozásra, korongozásra, műhelylátogatásra és hagyományos Őrségi fazekas termékek vásárlására is.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.