Sziklakert Vendégház
Cím
Őriszentpéter
Alszer 21/a
46.840168 N, 16.431674 E

Kapcsolat
Telefon: 30/435-9583
 
 
Az Őrség középpontjában Őriszentpéteren várja vendégeit a Sziklakert Vendégház. A csendet, nyugalmat,igényes környezetet kedvelő családok, baráti társaságok (10-12 fő) részére nyújt ideális pihenési lehetőséget. A 130 m2-es apartman 10 személy részére biztosít kényelmes elhelyezést. A lakrészben öt franciágyas szoba, felszerelt konyha ebédlősarokkal, két fürdőszoba, és egy társalgó található. A szobák tágasak, fenyőbútorokkal vannak berendezve, négy szobához tágas erkély tartozik. A társalgóban lehet televíziót nézni. Az önellátásra berendezkedő vendégek kényelmét a teljesen felszerelt, alapvető élelmiszerekkel is ellátott konyha biztosítja. A vendégek szabadon használhatják a WIFI-t. A házat körülvevő parkosított kertben mászókák, hinták várják a gyerekeket. A kerti sütögetést kiépített grill, tűzrakóhely, és a kerti pihenő teszi kényelmessé. Az autókat a kiépített parkolóban lehet elhelyezni.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.