Dobokay Lovasudvar
Cím
Őriszentpéter
Alszer 26.
46.838968 N, 16.420973 E

Kapcsolat
Telefon: 30/507-0431
E-mail nincs megadva
 
 
Sok szeretettel vár mindenkit a Dobokay Lovasudvar Őriszentpéteren, az Őrség szívében. A lovasudvarunkban a kezdőtől a haladó szintig mindenki megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbbet, az oktatás egyénre szabottan történik. A tereplovaglás kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek, a környék páratlan lehetőségeket kínál a lovastúrákra. A gyönyörű környezetben működő lovasudvar szomszédságában több szálláslehetőség is kínálkozik vendégeink részére. Akik szeretnék felfedezni a vidéket, számos látnivaló közül választhatnak, közülük is kiemelkedik a pityerszeri skanzen, az őriszentpéteri román spácium kori templom, vagy a pankaszi szoknyás harangláb. A festői szépségű Őrségben tartós versenyzői múlttal és sampionátusi címmel rendelkező 49 éves lovas szakember irányításával működő lovasudvar várja kedves vendégeit Szolgáltatásaink között gyerekek lovagoltatása, futószáras oktatás, túra és tereplovaglás szerepel, igen nyugodt, kiegyensúlyozott, jól belovagolt lovakon. Túrakocsinkon, mely 12 személyes az Őrség szépségeit is megtekintheti, a hozzánk látogató turista. Kicsi gyermekek kedvelt szórakozása a csacsigolás, melyet szamaraink is türelemmel és jóindulattal viselnek. Ha kellemes és maradandó élményekben kíván részt venni, látogasson meg bennünket, várjuk szeretettel. Lovak bértartását is válláljuk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.