Napfény Ifjúsági és Sporttábor
Cím
Őrimagyarósd
Dózsa György u. 63.
46.887159 N, 16.535785 E

Kapcsolat
Telefon: 30/271-9181, 94/426-184
 
 
Az Őrségben (Őrségi Nemzeti Park területén) nyugodt, csendes erdő közeli helyen több mint 10.000 m2-nyi területen várjuk a táborozni, kikapcsolódni, kirándulni, túrázni, pihenni vágyókat. A tábor a 2005-ös évben épült, nevét rendkívül jó fekvéséről kapta, mivel egy dombtetőn helyezkedik el és a szálláshelyre szinte reggeltől estig süt a nap. A tábor 5 db egyenként 8 személyes (emeletes ágyas) szobából, férfi-női vizesblokkból, ebédlőből és konyhából áll. A táborhoz tartozó zöldövezetben fa játékok,focipálya, röplabdapálya, asztalitenisz, kialakított szalonnasütő hely, grillező és esőház is megtalálhatóak. A tábor részét képezi egy 70 db-os kerékpárkölcsönző is, melyet lakóink kedvezményes áron vehetnek igénybe. A szálláshely fűthető, tehát a hűvösebb évszakokban is várjuk vendégeinket. A táborhely kiválóan alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, táborok, edzőtáborok, sporttáborok lebonyolítására is, melyhez igény esetén segítséget nyújtunk (eszközök, edzőpartnerek, sportmenü biztosítása). A szálláson és ellátáson kívül programokat kínálunk a tábor területén belül és környezetében is. Programok a tábor területén belül: Korongozás, agyagozás, edénykészítés szakember segítségével,üvegcsiszolás bemutatása, kipróbálása szakember segítségével, kürtős kalács sütés parázson a csoport segítségével, kézműves foglalkozások: termések, levelek, növények gyűjtése ebből különböző díszek, fali képek készítése, egyéb foglalkozások (üvegfestés, kukoricacsuhéból báb készítés, gyöngyfűzés), madárbefogás, gyűrűzés, stb.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.