Csehivölgyi Pincevendéglő
Cím
Ordacsehi
Fő út 150.
46.738197 N, 17.630944 E

Kapcsolat
Telefon: 20/621-2652, 85/450-318
 
 
A Csehivölgyi Pincevendéglő a dél balatoni borvidék szívében a Balatonboglár melletti Ordacsehi községben található. Az étterem tulajdonosa a Balaton Agrár Zrt,aki 2004-ben a Széchenyi vidékfejlesztési támogatást igénybe véve, a vendéglőt a minőségi vendéglátás elvárásainak megfelelően alakította ki a mai formájára. A vendéglő úgy lett kialakítva, hogy ne csak különleges gasztronómiai élményekkel szolgáljon, hanem látnivalóival is emlékezetesé tegye kedves vendégeinek. Az étteremhez tartozik egy kis és egy nagy terem, az épület mellett pedig egy búbos kemencével és grill térrel egybeépített kerthelyiség. A nagy termet a Csehi-Imrédi Vadásztársaság gím szarvas trófeái díszítik, míg a kis teremet a vidéki életet megörökítő régi festmények és fazekas munkák teszik hangulatossá. Az imponzáns pince, éttermünknek talán a legszebb helyisége ahol egy kellemes borkóstoló mellett gyönyörködhetnek a régmúlt idők vidéki eszközeiben. A különleges borászati kellékek mellett a régi parasztság minden napjaihoz nélkülözhetetlen eszközök is megtalálhatók a gyűjteményünkben. 2007-től már a Balaton ZRT olyan különleges borait is megkóstolhatják az alkalomhoz illő környezetben egy igényes borkóstoló keretében mint például a Csabagyöngye, Irsai Olivér, Fehér Merlot vagy a késői szüretelésű Királyleányka. Azért, hogy a kisgyerekes családoknak is kedvezzünk kerthelyiségünkben jól látható helyen kis játszóteret alakítottunk ki. Amennyiben szereti a finom és különleges ételeket, a kellemes környezetet és az udvarias, családias kiszolgálást, akkor mi vagyunk az Ön számára legmegfelelőbb hely a kikapcsolódáshoz. Sok szeretettel várja önt és kedves családját a Csehivölgyi Pincevendéglő.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.