Szeri Ifjúsági Szálló
Cím
Ópusztaszer
Tóhajlat 138 sz.
46.490115 N, 20.072284 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
 
 
Nagyon szép környezetben van, csendes, tiszta levegő. A szálló udvara gyepesített, játékra, szabadidős tevékenységekre, csoportfoglalkozásokra alkalmassá tettük. 48 főnek biztosítunk kulturált szállás és tisztálkodási lehetőséget. Vendégeink járművei zárt helyen, biztonságosan parkolhatnak, az autóbusz is elfér. Sátorozók számára is kellően tágas és árnyékos helyet kínálunk. A sátrazókkal együtt összesen 90-100 fő tisztálkodását tudjuk biztosítani. A szálló télen vagy hűvös időben is várja a vendégeket, a szobákat és az épületet gázkonvektorokkal fűtjük. A csoportok gondtalan pihenését gondnok munkatársunk személyes jelenlétével segíti. Egyformán szívesen fogadunk kisebb és nagyobb csoportokat, családokat, de 2-3 fő is igénybe veheti szállásunkat!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.