Őcsényi Repülőklub
Cím
Őcsény
Repülőtér
46.311730 N, 18.762440 E

Kapcsolat
Telefon: 30/661-8116
E-mail nincs megadva
 
 
Az egyszerre szállítható utasok maximális száma: 3 fő A sétarepülés időtartamát és útvonalát mindenkor a megrendelő egyéni igényei szerint alakítjuk. A minimális repülési idő 5 perc (ennyi kell a nyugodt, biztonságos fel- és leszállás végrehajtásához), a maximális idő kb. 3,5 óra. Általánosságában elmondható, hogy 10-15 perc már elég arra, hogy ízelítőt adjon a repülés szépségeiből. Ennyi idő alatt a környék nevezetességei (Szekszárd és borvidéke vagy a Szálkai tó, illetve a Gemenci erdő és a Duna) is megtekinthetők a levegőből. Természetesen ennél hosszabb idejű repülések esetén is örömmel állunk rendelkezésre, akár a Balatonhoz vagy az ország egyéb nevezetes pontjaihoz, illetve más repülőtereire is örömmel elrepítjük! Érdeklődés esetén kérjük, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel válaszolunk a repüléssel kapcsolatos bármely kérdésére.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.