RabócsiRing
Cím
Nyíregyháza
Pásztor u. 22.
47.936631 N, 21.763302 E

Kapcsolat
Telefon: 42/727-272
E-mail nincs megadva
 
 
A gokartra - az autóversenyzés birodalmában - a Forma I. bölcsőjeként tekintenek, hiszen számos nemzetközi pilóta kezdte pályafutását gokartosként.
Nem véletlenül esett tehát épp a gokartra a választás, amikor a RabócsiRing fejlesztéséről gondolkodtak a tulajdonosok, és 2003-ban megépítették a 12 ezer négyzetméteres alapterületű, aszfaltborítású versenygokart-pályát, mellyel a régió tehetséges fiataljai számára lehetőséget teremtettek tudásuk folyamatos fejlesztésére.


A magas színvonalú oktatás, a folyamatos edzés és a versenyek egyben a magyar autósport fejlődésének is záloga lehet, biztosíték arra, hogy hazánk is Forma I-es színvonalon autózó versenyzővel ajándékozza meg a nemzetközi mezőnyt.


A RabócsRing tulajdonosai mindemellett nem feledkeztek meg azokról sem, akik nem törnek versenyzői babérokra, mégis megszállott rajongói a négykerekű világnak, a száguldásnak, a benzingőznek, s azokról sem, akik gyerekeiket szeretnék bevezetni az autóversenyzés izgalmasan vonzó világba.
A RabócsiRing bérgokart-szolgáltatása az ő igényeiket elégíti ki.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.