Hotel Pagony**** Wellness & Conference
Cím
Nyíregyháza
Újmajor
47.953161 N, 21.726793 E

Kapcsolat
Telefon: 42/501-210
 
 
A Pagony Nyíregyházán, a természet csendjét a tökéletes nyugalmat, ugyanakkor a város közelségének minden kényelmét egyszerre biztosítva kínál kellemes kikapcsolódási és tartalmas szórakozási lehetőségeket vendégei számára. 2008. áprilisától átadásra került bővítésünk eredményeként a Hotel Pagony**** Wellness - Conference. Közel 450nm-es wellness részlege élménymedencével, gyermekmedencével, szaunával, gőzkabinnal, sókamrával, fitness és beauty szolgáltatásokkal várja a feltöltődésre vágyó vendégeit. Szállodánk konferenciaterme 350 fő befogadására alkalmas, mely különböző méretű szekció termekre osztható. A ház kapacitása 53 szoba, különböző kategóriájú 2 ágyas szobákkal, apartmanokkal, mozgáskönnyített szobával, lakosztályokkal. A hotelt körülölelő parkban, mely 55 hektár területű, számos szabadidős szolgáltatás igénybe vehető. Itt nevelkedik az ország egyik legjobb sportló ménese, mely több mint 100 lovat számlál. Ebben az évben továbbá megépítésre került egy 500 vendéget befogadó szabadtéri színház, egyedi fűzvesszőből épített színpaddal, mely szeretettel várja a kultúra szerelmeseit.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.