Central Hotel és Étterem Nyíregyháza
Cím
Nyíregyháza
Nyár utca 2-4.
47.959672 N, 21.716427 E

Kapcsolat
Telefon: 42/411-330
 
 
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye szívében, Nyíregyháza belvárosának csendes pontján található a modern háromcsillagos wellness szálloda, a Central Hotel És Étterem. Három tágas lakosztálya mellett 30 kényelmes, fürdőszobás szobájában televízió, telefon, minibár, ingyenes wirelless internet hozzáférés és teljes klimatizáltság szolgálja a vendégek kényelmét. A 100 fős étterem magyaros vendégszeretettel kínálja a mesterszakács által készített ételeket,amelyek mellett megfér a vegetáriánus és az európai ízlésvilágnak megfelelő finomság is. Éttermi mester ajánlásával kóstolhatóak a tájjellegű borok, valamint a régió díjnyertes pálinkáinak széles választéka. Költségmentesen áll rendelkezésre a kényeztető wellness részlegben az úszómedence, pezsgőfürdő, szauna, és a szállóvendégek részére fenntartott saját zárt parkoló. A szálloda lobbyja ideális hely az üzletemberek, barátok, családok beszélgetéseihez. Céges meetingekhez, tréningekhez 20-50 fős külön tárgyaló áll rendelkezésre. A konferencia 200 fő befogadására alkalmas. Állandó kiállítások helyszíneként az épületet kívül-belül műalkotások varázsolják valóságos ékszerdobozzá.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.