LAZÍT-LAK Pihenőház
Cím
Noszvaj
Síkfőkút út 46.
47.937861 N, 20.476878 E
Kapcsolat
Telefon: 20/972-6085
Web: www.lazitlak.hu
Email küldése
Családok, csoportok részére ideális 3, 5 és 2x9 személyes faházak állnak a pihenésre vágyók rendelkezésére. A szobákhoz zuhanyzó tartozik. A faházak mellett egy klubhelyiség is található, benne konyhával, társalgó résszel, TV-vel és játékokkal felszerelve. Az autóval érkező kedves vendégek biztonságban tudhatják nálunk járművüket, mert a terület el van kerítve.

Elhelyezkedés:
A pihenőház Egertől csupán 10 km-re, a Bükkben fekvő csendes, kis faluhoz, Noszvajhoz tartozó, festői szépségű, a pihenők paradicsomaként is emlegetett Síkfőkúton található.

Sportolási lehetőségek a szálláshelyen vagy környékén: Futballpálya a faluban, lovaglás a közeli lovastanyán. Séta- és sárkányrepülés a tanya melletti repülőklubban, strandolás Bogácson, illetve Egerben.
Vízibiciklizés, horgászat a Síkfőkút-tavon. Túrázási lehetőségek a Bükk-hegységben található turista útvonalakon (ősember-barlang, források stb.).

Étkezés:
Önellátó, pihenéshez jól felszerelt konyha biztosított. Az udvaron a főzés, illetve a szalonnasütés feltételei biztosítottak.
A szálláshely környékén igénybe vehető szolgáltatások:
A közelben található élelmiszerbolt. Posta és orvosi ellátás a faluban, buszmegálló a Pihenőház mellett.

Családi és csoportos programok:
Kosárfonás és egyéb, a falu mindennapjaihoz tartozó tevékenység bemutatása a falumúzeumban, illetve magánházaknál. A közeli ősemberbarlang, valamint a noszvaji De La Motte kastéy megtekintése, Eger nevezetességeinek megismerése.