Bodnár Vendégház
Cím
Noszvaj
Rákóczi út 59.
47.944813 N, 20.472870 E

Kapcsolat
Telefon: 30/338-2609
Webhely nincs megadva
 
 
Noszvaj Síkfőkút Egertől 10 km-re a Déli Bükk lábánál fekvő község. Kiérdemelte a legtisztább levegőjű, legvirágosabb, és Európa harmadik legvirágosabb település címet is. Vendégházunk a hegy lábától 300 m-re, egy nyugodt, csendes völgyben helyezkedik el. Négy napraforgós minősítésű. A kerti tavacska a szépen kialakított pihenőkert, és a rengeteg virág teszi varázslatossá. A vendégházban 2 különálló különbejáratú, összkomfortos apartman található. A konyhák teljesen felszereltek (edény, tányér, hűtő, mikrohullámú, kávé-teafőző stb), minden szobában, tv készülék (32 csatorna). Az udvaron bográcsozási, nyársalási lehetőség. Kemencében sütés a vendégek kérésére (disznótoros, kenyérlángos, sütemények, stb). Csocsó asztal és ping-pong asztal is a vendégek rendelkezésére áll.< Minden vendégünk borkóstoláson vehet részt a saját tufába vájt pincénkben. Zárt parkolót biztosítunk. Programlehetőségek Noszvajon De la Motte Kastély látogatása, Séta a parkban Wellnes szolgáltatás, teniszpálya, konditerem, biliárd, darts a helyi szállodában, csónakázás, lovaglás, sétakocsikázás, túrázás, horgászat, vadászat, gazdaház megtekintése. Szezonban: utcabálok, koncertek, kemencében sült ételek versenye, Bortúra, kézműves foglalkozások, Lekvárfőzés, neves ünnepeken és péntekenként kemencében sült sütemények a gazdaházban, stb. A környék nevezetességei: - Eger: (10 km) történelmi nevezetességei, Gyógyfürdő, kulturális és gasztronómiai rendezvények. - Bogács: (5 km) Gyógyfürdő, strand, Disco, élőzenés pincemulató, autósmozi, rendezvények. - Mezőkövesd: (15 km) Gyógyfürdő, Matyó Múzeum, Jankó Bori Háza, Kocsi Múzeum, rendezvények. - Szilvásvárad: (25 km) Kisvasút, Fátyol vízesés, Lovas Múzeum.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.